Aktuality

TELECÍ VÍKEND S BURČÁKEM

23.09.2016

Předkrm:

60g Domácí paštička s brusinkami, toast                                                                        55,-

Polévka:

0,25l Telecí polévka Thomase Kellera                                                                            39,-

Hlavní chod:

150g Telecí řízečky s bramborovým salátem                                                                 149,-

150g Telecí pečeně na rozmarýnu a bílém víně s pečenými bramborami                         149,-

150g Telecí ragů s rýží                                                                                               149,-

150g Milánské Ossobuco se šťouchanými bramborami                                                   149,-

 

Dezert:

Smažená zmrzlina s malinovou omáčkou                                                            55,

 

Cena kompletního menu 199,-

Něco pro labužníky

100g Telecí tatarák                                                                                                   250,-

80g Telecí carpaccio s parmazánem a toastem                                                           250,-

 

K našemu telecímu menu DOPORUČUJEME:

Burčák z vinařství Kern Březí u Mikulova (letošní vítěz v nejlepším burčáku na mikulovském vinobraní)

Bílý a růžový   0,2l                                                                                                                         25,-